Tilmelding

Vil du booke en stand til Studiestartsmessen eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte messekoordinator Cathrine Hedegaard på mail ssm@studenterhus.dk.

Messestande

Mål på stande:

 

EAL    ca. 4 m2     200 x 200 cm

UCL    ca. 4 m2    200 x 200 cm

SDU    ca. 4 m2    200×200 cm eller 200×300 cm

 

DER TAGES FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER, DA DER IKKE PÅ FORHÅND VIDES HVOR MANGE STANDE, DER BLIVER SOLGT.

Vægløse stande:

OBS på SDU må der kun medbringes roll-ups produceret på SDU,  pga. brandregulativer.

Indhold i standen:

Efter ønske kan der sættes et bord og to stole op i standen, samt trækkes el. Alt dette skal der informeres om på forhånd. 

Placering af stande:

De enkelte messestandes placering bestemmes af Studiestartsmessen, da det ikke er muligt at opfylde alle individuelle ønsker om specifikke placeringer. Der vil selvfølgelig tages hensyn til alle deltagere, således at ingen bliver gemt væk.

Gode råd om interaktion med de studerende:

Måden, hvorpå I præsenterer jer, samt de tiltag, I gør, for at trække interesserede til standen, har også stor betydning. Vær åben, sig hej og træk de besøgende ind i standen. Skab dialog og hold ikke et foredrag. Kontakt eventuelt messekoordinatoren for råd og vejledning omkring opsætning m.m.

OBS! LÆS VENLIGST DETTE I FORHOLD TIL SDU!

 

Der bedes rettes henvendelse til projektlederen af Studiestartsmessen, hvis der er særlige ønsker til opsætningen af standen dvs. ekstra store udstillinger, ekstra uddelinger (ex. kaffe).

Uddeling af ting, må ikke gå i direkte konkurrence med kantinen!

Alt udstillingsmateriale, der bliver brugt på SDU, skal godkendes på forhånd af SDU. Dette er meget vigtigt, da SDU’s brandmyndigheder har rettighed til at pille standen ned på dagen, hvis standen ikke lever op til kravene.

OBS

Internet:

Der er åben wifi på alle uddannelsesinstitutionerne, medbring blot selv en computer eller tablet. På UCL kan man logge sig på ved brug af et sygesikringskort.

KODA:

Messedeltagerne er selv som virksomhed eller forening ansvarlig for at indberette til KODA, hvis I spiller musik i messestand.

Messekoordinator og frivillige

Under messen vil det altid være muligt at finde en frivillig eller messekoordinatoren, for at stille spørgsmål.

Her er det muligt at at få svar på spørgsmål og praktisk assistance.
Holdet bag messen vil være iført en trøje fra Studenterhus Odense med navneskilt.

Backstage og Pauselokale

Backstage:

Studiestartsmessen stiller et backstage lokale til rådighed, hvor ekstra materialer, tasker, overtøj m.m. opbevares. Der vil være en vagt tilstede i lokalet under hele messen. 

Pauselokale:

Der vil fra kl. 11.30 blive serveret frokost. Det forventes dog, at standene individuelt koordinerer frokost pause, således at standen aldrig er tom. 

Ankomst og Opsætning

TBA

TBA