Tilmelding

Vil du booke en stand til Studiestartsmessen eller har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte messekoordinator Cathrine Hedegaard på mail ssm@studenterhus.dk.

Messestande

Mål på stande:

 

UCL (NBA)    ca. 4 m2     200 x 200 cm

UCL (SBG)  ca. 4 m2    200 x 200 cm

 

DER TAGES FORBEHOLD FOR ÆNDRINGER, DA DER IKKE PÅ FORHÅND VIDES HVOR MANGE STANDE, DER BLIVER SOLGT.

Indhold i standen:

Efter ønske kan der sættes et bord og to stole op i standen, samt trækkes el. Alt dette skal der informeres om på forhånd. 

Placering af stande:

De enkelte messestandes placering bestemmes af Studiestartsmessen, da det ikke er muligt at opfylde alle individuelle ønsker om specifikke placeringer. Der vil selvfølgelig tages hensyn til alle deltagere, således at ingen bliver gemt væk.

Gode råd om interaktion med de studerende:

Måden, hvorpå I præsenterer jer, samt de tiltag, I gør, for at trække interesserede til standen, har også stor betydning. Vær åben, sig hej og træk de besøgende ind i standen. Skab dialog og hold ikke et foredrag. Kontakt eventuelt messekoordinatoren for råd og vejledning omkring opsætning m.m.

OBS

Internet:

Der er åben wifi på alle uddannelsesinstitutionerne, medbring blot selv en computer eller tablet. På UCL kan man logge sig på ved brug af et sygesikringskort.

KODA:

Messedeltagerne er selv som virksomhed eller forening ansvarlig for at indberette til KODA, hvis I spiller musik i messestand.

Messekoordinator og frivillige

Under messen vil det altid være muligt at finde en frivillig eller messekoordinatoren, for at stille spørgsmål.

Her er det muligt at at få svar på spørgsmål og praktisk assistance.
Holdet bag messen vil være iført en trøje fra Studenterhus Odense med navneskilt.

Backstage og Pauselokale

Backstage:

Studiestartsmessen stiller et backstage lokale til rådighed, hvor ekstra materialer, tasker, overtøj m.m. opbevares. Der vil være en vagt tilstede i lokalet under hele messen. 

Pauselokale:

Der vil blive serveret frokost i form af én sandwich per person. Det forventes dog, at standene individuelt koordinerer frokost pause, således at standen aldrig er tom. 

Ankomst og Opsætning

Ankomst og opsætning fra kl. 9-9:45 på UCL Niels Bohrs Allé

Ankomst og opsætning fra kl. 8:30-9:15 på UCL Seebladsgade